SURFERS PARADISE WATERFRONT HOME

cosy corner

We re-designed this cozy corner of this home, to create a fresh and functional dining nook for this Family of 5.  

We removed the existing dated joinery, designed a more functional corner benchseat, added fresh upholstery, custom artwork, clad the walls with wide profile v-groove panelling and hung an oversized woven pendant to set this corner up to become the most used space in the home!

We also re-faced the existing Kitchen Island and installed a new Statuario Stone Benchtop.

Cabinetry & Joinery Installation|   Smart Joinery

Building and Construction |  Luke Holt, Holt Constructions 

Photography | Mezic Studio

before....

Stroke35_BacktoProjects.png
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Houzz Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon

Gold Coast Interior Design Studio

   t  04222 33678

e  donna@donnaguyler.com